NJOFTIME

Vendime të publikuara

Z. Kleanth Zeka, prokuror në Prokurorinë e Apelit Vlorë.
Vendimi Nr: 212 Data e vendimit: 22.11.2019
Read more.
Znj. Daniela Shirka, gjyqtare pranë Gjykatës së Shkallës së Parë për Krimet e Rënda Tiranë.
Vendimi Nr: 208 Data e vendimit: 08.11.2019
Read more.
Z. Sulejman Kurti, gjyqtar/kryetar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Elbasan.
Vendimi Nr: 203 Data e vendimit: 06.11.2019
Read more.
Z. Përparim Kulluri, prokuror në Prokurorinë pranë Gjykatës për Krime të Rënda Tiranë
Vendimi Nr: 202 Data e vendimit: 06.11.2019
Read more.
Z. Agim Bendo, gjyqtar pranë Gjykatës së Apelit Tiranë.
Vendimi Nr: 216 Data e vendimit: 04.12.2019
Read more.
Z. Besim Hajdarmataj, prokuror pranë Prokurorisë së Shkallës së Parë për Krime të Rënda Tiranë
Vendimi Nr: 200 Data e vendimit: 16.10.2019
Read more.

Kalendari i Seancave Dëgjimore

Find Events

Event Views Navigation

Calendar Month Navigation

Calendar of Events

Calendar of Events
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
25
26
27
28
29
30
1

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Doloreza Musabelliu

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Iliriana Olldashi

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Z. Fatri Islamaj

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Znj. Iliriana Olldashi

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Anita Jella

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Znj. Doloreza Musabelliu

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Z. Klodian Kurushi

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Z. Genti Xholi

6
7
8
9

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Z. Klodian Kurushi

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Z. Genti Xholi

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Z. Fatri Islamaj

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Mariana Velçani

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Znj. Mariana Velçani

13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
+ Export Events

Shpallje e vendeve vakante

Rreth nesh

Misioni

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit është organ kushtetues, i përbërë nga 12 komisionerë, të miratuar në bllok me vendimin nr.82/2017 të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. Veprimtaria e institucionit bazohet në Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë, në ligjin nr. 84/2016 “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”, Rregulloren e veprimtarisë së KPK-së, si dhe në legjislacionin vendas dhe ndërkombëtar…

 Lexo më shumë

Programi i Transparencës

Në përputhje me ligjin nr. 84/2016 “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë, nenit 7 të ligjit nr. 119/2014 “Për të drejtën e informimit” (LDI) dhe “Programit model të Transparencës” miratuar me urdhrin nr. 14, datë 22.01.2015, të Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale, është përgatitur Programi i Transparencës për Komisionin e Pavarur të Kualifikimit…

 Lexo më shumë

Galeri

Denonco

Shërbim ndaj mediave