Njoftime vendimesh

Subjekti i rivlerësimit, Znj. Miranda Nakaj

Subjekti i rivlerësimit, Znj. Arnisa Këlliçi

Subjekti i rivlerësimit, Z. Artor Ylli

Vendime të publikuara

Subjekti Znj. Etleva Sherifi – Ndihmës ligjor pranë Gjykatës së Lartë
Vendimi Nr: 7 Data e vendimit: 23.03.2018
Read more.
Subjekti Z. Adnand Bërdica – Ndihmës ligjor pranë Gjykatës së Lartë
Vendimi Nr: 6 Data e vendimit: 23.03.2018
Read more.
Subjekti Znj. Mirela Fana – gjyqtare pranë Gjykatës së Lartë
Vendimi Nr: 5 Data e vendimit: 23.03.2018
Read more.
Subjekti Z. Sulejman Tola – prokuror në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Krujë
Vendimi Nr: 4 Data e vendimit: 23.03.2018
Read more.
Subjekti Eritan Shehu
Vendimi Nr: 3 Data e vendimit: 23.03.2018
Read more.
Subjekti Adriatik Llalla
Vendimi Nr: 2 Data e vendimit: 16.02.2018
Read more.

Kalendari i Seancave Dëgjimore

Find Events

Event Views Navigation

Calendar Month Navigation

Calendar of Events

Calendar of Events
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
1

Seanca dëgjimore e Fehmi Petku

3

Seanca dëgjimore e Albana Boksi

Seanca dëgjimore e Edison Ademi

6
7
8
9
10

Seanca dëgjimore e Albina Spaha

12
13
14
15

Seanca dëgjimore e Esmeralda Çeka

17

Seanca dëgjimore e Dhorina Theodhori

Seanca dëgjimore e Rexhep Bekteshi

20
21
22
23
24
25

Seanca dëgjimore e Elidiana Kasa

27
28
29
30
1
2
3
4
5
+ Export Events

Rreth nesh

Misioni

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit është organ kushtetues, i përbërë nga 12 komisionerë, të miratuar në bllok me vendimin nr.82/2017 të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. Veprimtaria e institucionit bazohet në Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë, në ligjin nr. 84/2016 “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”, Rregulloren e veprimtarisë së KPK-së, si dhe në legjislacionin vendas dhe ndërkombëtar…

 Lexo më shumë

Programi i Transparencës

Në përputhje me ligjin nr. 84/2016 “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë, nenit 7 të ligjit nr. 119/2014 “Për të drejtën e informimit” (LDI) dhe “Programit model të Transparencës” miratuar me urdhrin nr. 14, datë 22.01.2015, të Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale, është përgatitur Programi i Transparencës për Komisionin e Pavarur të Kualifikimit…

 Lexo më shumë

Galeri

Denonco

Shërbim ndaj mediave