Loading Events

Events for October 30, 2018

Find Events

Event Views Navigation

October 2018

Seanca dëgjimore e Sokol Stojani

Subjekti: Sokol Stojani, prokuror pranë Prokurorisë së Përgjithshme. Vendi: Rruga Kavajës, ish-godina e “Lidhjes së Shkrimtarëve dhe ​Artistëve” Tiranë Trupi gjykues: Brunilda Bekteshi, Suela Zhegu, Valbona Sanxhaktari

+ Export Events