Loading Events

Events for October 31, 2018

Find Events

Event Views Navigation

October 2018

Seanca dëgjimore e Artor Ylli

Subjekti: Artor Ylli, ndihmës ligjor në Gjykatën Administrative, Shkalla e Parë Tiranë Vendi: Rruga Kavajës, ish-godina e “Lidhjes së Shkrimtarëve dhe ​Artistëve” Tiranë Trupi gjykues: Etleda Çiftja, Roland Ilia, Brunilda Bekteshi

+ Export Events