30
October
12:00 pm
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Rruga e Kavajës, Ish Lidhja e Shkrimtarëve

Tiranë, Albania
Loading Events
  • This event has passed.

Subjekti: Sokol Stojani, prokuror pranë Prokurorisë së Përgjithshme.

Vendi: Rruga Kavajës, ish-godina e “Lidhjes së Shkrimtarëve dhe ​Artistëve” Tiranë
Trupi gjykues: Brunilda Bekteshi, Suela Zhegu, Valbona Sanxhaktari

Informacion i detajuar

Data:
October 30, 2018
Ora:
12:00 pm
Event Category: