Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se, pas shqyrtimit të dokumentacionit dhe zhvillimit të seancës dëgjimore më datë 06.06.2019 për subjektin e rivlerësimit, z. Ened Nakuçi, bazuar në ligjin nr. 84/2016, sot, më datë 07.06.2019  vendosi: Konfirmimin në detyrë të subjektit të rivlerësimit, Ened Nakuçi, prokuror në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë për…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se, pas shqyrtimit të dokumentacionit dhe zhvillimit të seancës dëgjimore më datë 06.06.2019 për subjektin e rivlerësimit, z. Edvin Kondili , bazuar në ligjin nr. 84/2016, sot, më datë 07.06.2019 vendosi: Konfirmimin në detyrë të subjektit të rivlerësimit, Edvin Kondili, prokuror në Prokurorinë e Krimeve të Rënda Tiranë. Vendimi i…

SHPALLJE E NJOFTIMIT PËR GJYKIMIN E ÇËSHTJES NË SEANCË  PUBLIKE PËR SUBJEKTIN E RIVLERËSIMIT Z. XHEZAIR ZAGANJORI Për t’u njohur me këtë njoftim, ju lutemi ndiqni linkun më poshtë: Lexo/Shkarko