SHPALLJE E NJOFTIMIT PËR GJYKIMIN E ÇËSHTJES NË SEANCË  PUBLIKE PËR SUBJEKTIN E RIVLERËSIMIT Z. ARBEN DOLLAPAJ Për t’u njohur me këtë njoftim, ju lutemi ndiqni linkun më poshtë: Lexo/Shkarko  

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se, pas shqyrtimit të dokumentacionit dhe zhvillimit të seancës dëgjimore më datë 12.11.2019 për subjektin e rivlerësimit, z. Isuf Shehu, bazuar në ligjin nr. 84/2016, sot, më datë 14.11.2019, vendosi: Shkarkimin nga detyra të subjektit të rivlerësimit, Isuf Shehu, gjyqtar/kryetar i Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Kukës. Vendimi i arsyetuar me…