NJOFTIME

Vendime të publikuara

Z. Amarildo Laçi, gjyqtar në Gjykatën Administrative të Apelit Tiranë.
Vendimi Nr: 268 Data e vendimit: 29.06.2020
Read more.
Z. Ludovik Dodaj, prokuror në Prokurorinë pranë Gjykatës së Apelit Durrës.
Vendimi Nr: 255 Data e vendimit: 08.06.2020
Read more.
Z. Ndue Gjura, inspektor pranë ish-Këshilli i Lartë i Drejtësisë (sot, Këshilli i Lartë Gjyqësor).
Vendimi Nr: 266 Data e vendimit: 18.06.2020
Read more.
Z. Thoma Jano, prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme.
Vendimi Nr: 238 Data e vendimit: 17.02.2020
Read more.
Z. Edmond Hyka, prokuror pranë Prokurorisë së Apelit Tiranë
Vendimi Nr: 223 Data e vendimit: 20.12.2019
Read more.
Z. Asim Vokshi, gjyqtar pranë Gjykatës së Apelit Tiranë.
Vendimi Nr: 242 Data e vendimit: 28.02.2020
Read more.

Kalendari i Seancave Dëgjimore

Find Events

Event Views Navigation

Calendar Month Navigation

Calendar of Events

Calendar of Events
E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Valdete Hoxha

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Rozeta Qirjaqi

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Shpresa Beçaj

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Znj. Valdete Hoxha

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Z. Moisi Duda

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Znj. Shpresa Beçaj

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Z. Spartak Çoçoli

4
5
6

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Alkelina Gazidedja

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Znj. Rozeta Qirjaqi

9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
+ Export Events

Shpallje e vendeve vakante

  Rreth nesh

  Misioni

  Komisioni i Pavarur i Kualifikimit është organ kushtetues, i përbërë nga 12 komisionerë, të miratuar në bllok me vendimin nr.82/2017 të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. Veprimtaria e institucionit bazohet në Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë, në ligjin nr. 84/2016 “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”, Rregulloren e veprimtarisë së KPK-së, si dhe në legjislacionin vendas dhe ndërkombëtar…

   Lexo më shumë

  Programi i Transparencës

  Në përputhje me ligjin nr. 84/2016 “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë, nenit 7 të ligjit nr. 119/2014 “Për të drejtën e informimit” (LDI) dhe “Programit model të Transparencës” miratuar me urdhrin nr. 14, datë 22.01.2015, të Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale, është përgatitur Programi i Transparencës për Komisionin e Pavarur të Kualifikimit…

   Lexo më shumë

  Galeri

  Denonco

  Shërbim ndaj mediave