NJOFTIME

Vendime të publikuara

Z. Asim Vokshi, gjyqtar pranë Gjykatës së Apelit Tiranë.
Vendimi Nr: 242 Data e vendimit: 28.02.2020
Read more.
Z. Andi Civici, gjyqtar në Gjykatën e Apelit Tiranë.
Vendimi Nr: 243 Data e vendimit: 04.03.2020
Read more.
Z.Piro Samara – Inspektor pranë ish Këshillit të Lartë të Drejtësisë
Vendimi Nr: 249 Data e vendimit: 06.03.2020
Read more.
Znj. Marjana Shtjefni, prokurore në Prokurorinë pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Shkodër.
Vendimi Nr: 248 Data e vendimit: 05.03.2020
Read more.
Znj. Arjana Liço, gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë.
Vendimi Nr: 247 Data e vendimit: 05.03.2020
Read more.
Znj. Hajrie Muçmata, gjyqtare pranë Gjykatës së Apelit Shkodër.
Vendimi Nr: 209 Data e vendimit: 11.11.2019
Read more.

Kalendari i Seancave Dëgjimore

Find Events

Event Views Navigation

Calendar Month Navigation

Calendar of Events

Calendar of Events
E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
1
2

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Shpresa Beçaj

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Z. Ludovik Dodaj

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Znj. Entela Shedula

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Bernina Kondi

6
7
8
9

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Etleva Deda

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Edlira Petri

12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
+ Export Events

Shpallje e vendeve vakante

  Rreth nesh

  Misioni

  Komisioni i Pavarur i Kualifikimit është organ kushtetues, i përbërë nga 12 komisionerë, të miratuar në bllok me vendimin nr.82/2017 të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. Veprimtaria e institucionit bazohet në Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë, në ligjin nr. 84/2016 “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”, Rregulloren e veprimtarisë së KPK-së, si dhe në legjislacionin vendas dhe ndërkombëtar…

   Lexo më shumë

  Programi i Transparencës

  Në përputhje me ligjin nr. 84/2016 “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë, nenit 7 të ligjit nr. 119/2014 “Për të drejtën e informimit” (LDI) dhe “Programit model të Transparencës” miratuar me urdhrin nr. 14, datë 22.01.2015, të Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale, është përgatitur Programi i Transparencës për Komisionin e Pavarur të Kualifikimit…

   Lexo më shumë

  Galeri

  Denonco

  Shërbim ndaj mediave