Forma e kontaktit

Duke plotesuar kete forme, ju mund te kontaktoni drejtperdrejte me ne. Ne do t'ju pergjigjemi menjehere. Faleminderit

To use reCAPTCHA you must enter the API keys on the Quform settings page.

Nëse doni të dërgoni një ankesë apo të denonconi një parregullsi, ju mund ta plotësoni atë online në faqen zyrtare kpk.al, rubrika “Denonco!”, ose mund ta plotësoni atë pranë institucionit tonë, ku do të asistoheni nga një punonjës i autorizuar.

Tirane, Albania

Rruga e Kavajes, ish-godina e “Lidhjes së Shkrimtarëve dhe Artistëve”

Na Kontaktoni

info@kpk.al

Për mediat

Përfaqësuesit e mediave shqiptare apo të huaja mund të lidhen drejtpërdrejt me Koordinatorin për Mediat dhe Marrëdhëniet me Jashtë,  Znj. JONIADA KOÇI, joniada.koci@kpk.al

Autoritet Përgjegjës për Parandalimin e Konfliktit të Interesave