NJOFTIME

Vendime të publikuara

Znj. Elona Toro, gjyqtare në Gjykatën e Apelit Tiranë.
Vendimi Nr: 264 Data e vendimit: 17.06.2020
Read more.
Znj. Anisa Qilimi, prokurore në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor, Tiranë.
Vendimi Nr: 282 Data e vendimit: 28.07.2020
Read more.
Znj. Flutura Skënderi, gjyqtare pranë Gjykatës së Apelit Tiranë.
Vendimi Nr: 279 Data e vendimit: 23.07.2020
Read more.
Z. Alaudin Malaj, gjyqtar në Gjykatën e Apelit Tiranë.
Vendimi Nr: 294 Data e vendimit: 15.09.2020
Read more.
Z. Ridvan Hado, gjyqtar në Gjykatën e Apelit Tiranë.
Vendimi Nr: 267 Data e vendimit: 24.06.2020
Read more.
Znj. Rezarta Mataj, gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë.
Vendimi Nr: 292 Data e vendimit: 09.09.2020
Read more.

Kalendari i Seancave Dëgjimore

Find Events

Event Views Navigation

Calendar Month Navigation

Calendar of Events

Calendar of Events
E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
31
1

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Vojsava Osmanaj

3

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Znj Vojsava Osmanaj

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit z. Artur Gaxha

5
6
7
8
9

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Z. Artur Gaxha

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Z. Arjan Qafa

12
13

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Z. Alket Mersini

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Fjoralba Prifti

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Z. Moisi Duda

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Z. Tritan Hamitaj

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Z. Bib Ndreca

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Z. Moisi Duda

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Z. Alket Mersini

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Z. Tritan Hamitaj

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Z. Arjan Qafa

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Znj. Fjoralba Prifti

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Z. Kol Hysenaj

19
20
21
22
23
24

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Z. Kol Hysenaj

26
27
28
29
30
1
2
3
4
+ Export Events

Shpallje e vendeve vakante

Rreth nesh

Misioni

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit është organ kushtetues, i përbërë nga 12 komisionerë, të miratuar në bllok me vendimin nr.82/2017 të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. Veprimtaria e institucionit bazohet në Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë, në ligjin nr. 84/2016 “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”, Rregulloren e veprimtarisë së KPK-së, si dhe në legjislacionin vendas dhe ndërkombëtar…

 Lexo më shumë

Programi i Transparencës

Në përputhje me ligjin nr. 84/2016 “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë, nenit 7 të ligjit nr. 119/2014 “Për të drejtën e informimit” (LDI) dhe “Programit model të Transparencës” miratuar me urdhrin nr. 14, datë 22.01.2015, të Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale, është përgatitur Programi i Transparencës për Komisionin e Pavarur të Kualifikimit…

 Lexo më shumë

Galeri

Denonco

Shërbim ndaj mediave