Anëtarët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit patën kënaqësinë të prisnin në një takim miqësor Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, znj. Yuri Kim. Në këtë takim, të zhvilluar…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit duke marrë shkas nga disa lajme që janë publikuar ditët e fundit në media, dëshiron të sqarojë opinionin publik se, që prej konstituimit të tij…

Kryetarja e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, znj. Pamela Qirko mori pjesë në tryezën e organizuar nga Ministria e Drejtësisë me temë “Reforma në Drejtësi – 5 vjet më pas:…

Anëtarët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit i janë bashkuar nismës së shumë institucioneve shtetërore për të kontribuar përmes pagës së tyre në buxhetin e shtetit për përballimin e situatës së fatkeqësisë natyrore, të shpallur me vendimin nr.243, datë 24.3.2020, të Këshillit të Ministrave. Edhe njëherë KPK rreshtohet përkrah strukturave të larta shtetërore, duke demonstruar shpirtin e vullnetarizmit dhe të sakrificës në këtë periudhë të vëshirë për vendin dhe shoqërinë, ku problematika fokusohet tek shpëtimi i jetëve njerëzore dhe fatura financiare bëhet çështje jo vetëm e qeverisë, por e gjithë shoqërisë.