NJOFTIME

Vendime të publikuara

Z. Andi Civici, gjyqtar në Gjykatën e Apelit Tiranë.
Vendimi Nr: 243 Data e vendimit: 04.03.2020
Read more.
Z.Piro Samara – Inspektor pranë ish Këshillit të Lartë të Drejtësisë
Vendimi Nr: 249 Data e vendimit: 06.03.2020
Read more.
Znj. Marjana Shtjefni, prokurore në Prokurorinë pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Shkodër.
Vendimi Nr: 248 Data e vendimit: 05.03.2020
Read more.
Znj. Arjana Liço, gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë.
Vendimi Nr: 247 Data e vendimit: 05.03.2020
Read more.
Znj. Hajrie Muçmata, gjyqtare pranë Gjykatës së Apelit Shkodër.
Vendimi Nr: 209 Data e vendimit: 11.11.2019
Read more.
Z. Astrit Shema, gjyqtar/kryetar pranë Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Vlorë.
Vendimi Nr: 239 Data e vendimit: 21.02.2020
Read more.

Kalendari i Seancave Dëgjimore

Find Events

Event Views Navigation

Calendar Month Navigation

Calendar of Events

Calendar of Events
E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Valdete Hoxha

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Rozeta Qirjaqi

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Shpresa Beçaj

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Znj. Valdete Hoxha

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Z. Moisi Duda

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Znj. Shpresa Beçaj

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Z. Spartak Çoçoli

4
5
6

Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Alkelina Gazidedja

Seancë për shpallje vendimi për subjektin e rivlerësimit Znj. Rozeta Qirjaqi

9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
+ Export Events

Shpallje e vendeve vakante

Rreth nesh

Misioni

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit është organ kushtetues, i përbërë nga 12 komisionerë, të miratuar në bllok me vendimin nr.82/2017 të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. Veprimtaria e institucionit bazohet në Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë, në ligjin nr. 84/2016 “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”, Rregulloren e veprimtarisë së KPK-së, si dhe në legjislacionin vendas dhe ndërkombëtar…

 Lexo më shumë

Programi i Transparencës

Në përputhje me ligjin nr. 84/2016 “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë, nenit 7 të ligjit nr. 119/2014 “Për të drejtën e informimit” (LDI) dhe “Programit model të Transparencës” miratuar me urdhrin nr. 14, datë 22.01.2015, të Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale, është përgatitur Programi i Transparencës për Komisionin e Pavarur të Kualifikimit…

 Lexo më shumë

Galeri

Denonco

Shërbim ndaj mediave