Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se shqyrtoi të gjithë dokumentacionin e dërguar nga institucionet e vlerësimit dhe zhvilloi një procedurë të thellë hetimi administrativ, bazuar në të tria kriteret…

Kryetari i Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, z. Roland Ilia, takohet me Drejtorin e Përgjithshëm të Autoritetit Kombëtar për Sigurinë e Informacionit të Klasifikuar Kryetari i Komisionit të Pavarur të…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se pas shqyrtimit të dokumentacionit dhe zhvillimit të seancës dëgjimore në datën 18.9.2023, për subjektin e rivlerësimit, z. Kujtim Vranici  bazuar në ligjin nr. 84/2016, vendosi: Konfirmim…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se, pasi: ·         shqyrtoi të gjithë dokumentacionin e dërguar nga institucionet e vlerësimit për subjektin e rivlerësimit, z. Gjergji Tako; ·         zhvilloi një procedurë të thellë…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se pas shqyrtimit të dokumentacionit dhe zhvillimit të seancës dëgjimore në datën 11.9.2023, për subjektin e rivlerësimit, z. Adriatik Bocaj bazuar në ligjin nr. 84/2016, vendosi: Konfirmim…

Kryetari i Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK), z. Roland Ilia, zhvilloi sot një takim me Kryetarin e Këshillit të Lartë të Prokurorisë z. Alfred Balla, në ambientet e Këshillit…

“Mjaftojnë vetëm 10 minuta për të shpëtuar 3 jetë”, KPK i bashkohet nismës së dhurimit të gjakut Komisioni i Pavarur i Kualifikimit i është bashkuar sërish fushatës së dhurimit vullnetar…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se në përfundim të procesit të rivlerësimit për subjektin znj. Marsida Frashëri, bazuar në ligjin nr. 84/2016, sot, në datën 11.9.2023, vendosi: Konfirmimin në…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se pas shqyrtimit të dokumentacionit dhe zhvillimit të seancës dëgjimore në datën 7.8.2023, për subjektin e rivlerësimit, z. Bardhyl Shehu bazuar në ligjin nr. 84/2016, vendosi: Shkarkim…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se pas shqyrtimit të dokumentacionit dhe zhvillimit të seancës dëgjimore në datën 7.8.2023, për subjektin e rivlerësimit, z. Saimir Hysa bazuar në ligjin nr. 84/2016, vendosi: Konfirmim…