Loading Events
  • This event has passed.

Subjekti: Z.Abaz Muça, prokuror dhe drejtues (i komanduar) në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, Mat.

Vendi: Pallati i Koncerteve (ish-Pallati i Kongreseve), Salla B, Kati 0.

Trupa Gjykuese: Etleda Çiftja,Brunilda Bekteshi, Lulzim Hamitaj

Details

Date:
22 June , 2021
Time:
2:00 pm
Event Category: