Loading Events
  • This event has passed.

Subjekti: Z. Bib Ndreca, Gjyqtar në Gjykatën e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar

Vendi: Pallati i Koncerteve (ish-Pallati i Kongreseve), Salla B, Kati 0.

Trupa Gjykuese: Pamela Qirko, Xhensila Pine, Etleda Çiftja

Details

Date:
15 September , 2020
Time:
12:00 pm
Event Category:

Upcoming Events