Loading Events
  • This event has passed.

Subjekti: Znj. Irena Gjoka, gjyqtare pranë Gjykatës së Posaçme së Shkallës Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar.

Vendi: Pallati i Koncerteve (ish-Pallati i Kongreseve), Salla B, Kati 0.

Trupa Gjykuese: Roland Ilia, Valbona Sanxhaktari, Genta Tafa (Bungo)

Details

Date:
24 February , 2020
Time:
12:00 pm
Event Category: