Vendimi Nr: 580
Data e vendimit: 31.10.2022

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se pas shqyrtimit të dokumentacionit dhe zhvillimit të seancës dëgjimore në datën 26.10.2022, për subjektin e rivlerësimit, z. Edvan Veçani bazuar në ligjin nr. 84/2016, vendosi: Konfirmimin…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se pas shqyrtimit të dokumentacionit dhe zhvillimit të seancës dëgjimore në datën 25.10.2022, për subjektin e rivlerësimit, znj. Eglanina Mikani, bazuar në ligjin nr. 84/2016, vendosi: Konfirmimin në…

SHPALLJE E NJOFTIMIT PËR GJYKIMIN E ÇËSHTJES NË SEANCË  PUBLIKE PËR SUBJEKTIN E RIVLERËSIMIT ZNJ. HAJRIE MUÇMATA Për t’u njohur me këtë njoftim, ju lutemi ndiqni linkun më poshtë: Lexo/Shkarko…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton personat e interesuar të aplikojnë për dy pozicione Këshilltar Ligjor

Kryetarja e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, znj. Pamela Qirko, mori pjesë në konferencën ndërkombëtare “Roli i Gjykatave Kushtetuese në Demokracitë e Reja”, organizuar me rastin e 30-vjetorit të themelimit…