05
November
10:00 am
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Rruga e Kavajës, Ish Lidhja e Shkrimtarëve

Tiranë, Albania
Loading Events
  • This event has passed.

Subjekti: Arnisa Këlliçi, kandidate për magjistrate.

Vendi: Rruga Kavajës, ish-godina e “Lidhjes së Shkrimtarëve dhe ​Artistëve” Tiranë
Trupi gjykues: Olsi Komici, Xhensila Pine, Suela Zhegu

Details

Date:
5 November , 2018
Time:
10:00 am
Event Category: