31
October
10:00 am
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Rruga e Kavajës, Ish Lidhja e Shkrimtarëve

Tiranë, Albania
Loading Events
  • This event has passed.

Subjekti: Artor Ylli, ndihmës ligjor në Gjykatën Administrative, Shkalla e Parë Tiranë

Vendi: Rruga Kavajës, ish-godina e “Lidhjes së Shkrimtarëve dhe ​Artistëve” Tiranë
Trupi gjykues: Etleda Çiftja, Roland Ilia, Brunilda Bekteshi

Details

Date:
31 October , 2018
Time:
10:00 am
Event Category: