30
October
12:00 pm
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Rruga e Kavajës, Ish Lidhja e Shkrimtarëve

Tiranë, Albania
Loading Events
  • This event has passed.

Subjekti: Sokol Stojani, prokuror pranë Prokurorisë së Përgjithshme.

Vendi: Rruga Kavajës, ish-godina e “Lidhjes së Shkrimtarëve dhe ​Artistëve” Tiranë
Trupi gjykues: Brunilda Bekteshi, Suela Zhegu, Valbona Sanxhaktari

Details

Date:
30 October , 2018
Time:
12:00 pm
Event Category: