23
October
1:30 pm
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Rruga e Kavajës, Ish Lidhja e Shkrimtarëve

Tiranë, Albania
Loading Events
  • This event has passed.

Subjekti: Bujar Sheshi, prokuror pranë Prokurorisë së Apelit për Krime të Rënda.

Vendi: Rruga Kavajës,ish-godina e “Lidhjes së Shkrimtarëve dhe ​Artistëve” Tiranë
Trupi gjykues: Pamela Qirko, Xhensila Pine, Genta Tafa (Bungo)

Details

Date:
23 October , 2018
Time:
1:30 pm
Event Category: