11
October
10:00 am
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Rruga e Kavajës, Ish Lidhja e Shkrimtarëve

Tiranë, Albania
Loading Events
  • This event has passed.

Subjekti: Adnan Xholi, prokuror pranë Prokurorisë së Përgjithshme

Vendi: Rruga Kavajës,ish-godina e “Lidhjes së Shkrimtarëve dhe ​Artistëve” Tiranë
Trupi gjykues: Brunilda Bekteshi, Valbona Sanxhaktari, Suela Zhegu

Details

Date:
11 October , 2018
Time:
10:00 am
Event Category: