08
October
10:30 am
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Rruga e Kavajës, Ish Lidhja e Shkrimtarëve

Tiranë, Albania
Loading Events
  • This event has passed.

Subjekti: Entela Prifti, kryetare e Gjykatës së Apelit Civil Korçë.
Vendi: Rruga Kavajës,ish-godina e “Lidhjes së Shkrimtarëve dhe ​Artistëve” Tiranë
Trupi gjykues: Firdes Shuli, Roland Ilia, Etleda Çiftja

Details

Date:
8 October , 2018
Time:
10:30 am
Event Category:

Upcoming Events