03
October
12:00 pm
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Rruga e Kavajës, Ish Lidhja e Shkrimtarëve

Tiranë, Albania
Loading Events
  • This event has passed.

Subjekti: Sotiraq Lubonja, gjyqtar në Gjykatën e Apelit Korçë, (anëtar KED)
Vendi: Rruga Kavajës,ish-godina e “Lidhjes së Shkrimtarëve dhe ​Artistëve” Tiranë
Trupi gjykues: Suela Zhegu, Brunilda Bekteshi, Valbona Sanxhaktari

Details

Date:
3 October , 2018
Time:
12:00 pm
Event Category: