Loading Events
  • This event has passed.

Subjekti: Z. Bib Ndreca, Gjyqtar në Gjykatën e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar

Vendi: Pallati i Koncerteve (ish-Pallati i Kongreseve), Salla B, Kati 0.

Trupa Gjykuese: Xhensila Pine, Etleda Çiftja, Pamela Qirko

Details

Date:
14 January , 2021
Time:
10:00 am
Event Category: