Loading Events
  • This event has passed.

Subjekti: Z. Kreshnik Ajazi, prokuror dhe drejtues (i komanduar) në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan.

Vendi: Pallati i Koncerteve (ish-Pallati i Kongreseve), Salla B, Kati 0.

Trupa Gjykuese: Roland Ilia, Genta Tafa Bungo, Brunilda Bekteshi

Details

Date:
25 June , 2021
Time:
1:30 pm
Event Category:

Upcoming Events