Loading Events
  • This event has passed.

Subjekti: Z. Sandër Simoni, gjyqtar/kryetar i Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsion dhe Krimin e Organizuar.

Vendi: Pallati i Koncerteve (ish-Pallati i Kongreseve), Salla B, Kati 0.

Trupa Gjykuese: Brunilda Bekteshi, Roland Ilia, Olsi Komici

Details

Date:
14 January , 2020
Time:
2:00 pm
Event Category:

Upcoming Events