Loading Events
  • This event has passed.

Subjekti: Znj. Irida Kacerja, gjyqtare pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Shkodër/kandidate për Gjykatën e Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar

Vendi: Pallati i Koncerteve (ish-Pallati i Kongreseve), Salla B, Kati 0.

Trupa Gjykuese: Etleda Çiftja; Valbona Sanxhaktari, Genta Tafa Bungo

Details

Date:
10 March , 2021
Time:
10:00 am
Event Category: