Loading Events
  • This event has passed.

Subjekti: Znj. Nure Dreni, gjyqtare pranë Gjykatës së Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar.

Vendi: Pallati i Koncerteve (ish-Pallati i Kongreseve), Salla B, Kati 0.

Trupa Gjykuese: Suela Zhegu, Olsi Komici, Xhensila Pine

Details

Date:
3 March , 2020
Time:
1:00 pm
Event Category: