Loading Events
  • This event has passed.

Subjekti: Z. Ardit Mustafaj, gjyqtar pranë Gjykatë së Posaçme së Shkallë së Parë Për Korrupsion dhe Krimin e Organizuar

Vendi: Pallati i Koncerteve (ish-Pallati i Kongreseve), Salla B, Kati 0.

Trupa Gjykuese: Firdes Shuli, Olsi Komici, Brunilda Bekteshi

Details

Date:
5 March , 2020
Time:
10:00 am
Event Category: