Loading Events
  • This event has passed.

Subjekti: Znj. Flora Hajredinaj,gjyqtare në Gjykatën e Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar

Vendi: Pallati i Koncerteve (ish-Pallati i Kongreseve), Salla B, Kati 0.

Trupa Gjykuese: Brunilda Bekteshi, Firdes Shuli, Olsi Komici

Details

Date:
16 October , 2020
Time:
10:00 am
Event Category: