Znj. Pamela Qirko i dorëzon detyrën Kryetarit të ri të KPK-së, z. Roland Ilia Drejtuesja në largim e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK), znj. Pamela Qirko, i dorëzoi detyrën…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, në bazë të ligjit nr. 84/2016, sot, në datën 20.7.2023, ora 17:30, zhvilloi procesin për zgjedhjen e Kryetarit të ri të Komisionit. Pas votimit të…

Anëtarët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK) pritën në një takim zyrtar një delegacion të nivelit të lartë nga sistemi i Prokurorisë së Republikës së Kosovës. Fokus i këtij…

KPK asiston dhe trajnon Trupën Vlerësuese pranë AMP-së Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK) trajnon dhe shkëmben eksperienca me anëtarë të Trupës Vlerësuese pranë Agjencisë së Mbikëqyrjes Policore (AMP) në…