Anëtarët e tre organeve të rivlerësimit kalimtar për gjyqtarët dhe prokurorët në Republikën e Shqipërisë zhvilluan sot, datë 13 Shkurt 2024, një takim me Drejtoren për Ballkanin Perëndimor, në Drejtorinë…

Kryetari i Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, z. Roland Ilia, takohet me Drejtorin e Përgjithshëm të Autoritetit Kombëtar për Sigurinë e Informacionit të Klasifikuar Kryetari i Komisionit të Pavarur të…

Kryetari i Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK), z. Roland Ilia, zhvilloi sot një takim me Kryetarin e Këshillit të Lartë të Prokurorisë z. Alfred Balla, në ambientet e Këshillit…

“Mjaftojnë vetëm 10 minuta për të shpëtuar 3 jetë”, KPK i bashkohet nismës së dhurimit të gjakut Komisioni i Pavarur i Kualifikimit i është bashkuar sërish fushatës së dhurimit vullnetar…

Znj. Pamela Qirko i dorëzon detyrën Kryetarit të ri të KPK-së, z. Roland Ilia Drejtuesja në largim e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK), znj. Pamela Qirko, i dorëzoi detyrën…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, në bazë të ligjit nr. 84/2016, sot, në datën 20.7.2023, ora 17:30, zhvilloi procesin për zgjedhjen e Kryetarit të ri të Komisionit. Pas votimit të…

Anëtarët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK) pritën në një takim zyrtar një delegacion të nivelit të lartë nga sistemi i Prokurorisë së Republikës së Kosovës. Fokus i këtij…

KPK asiston dhe trajnon Trupën Vlerësuese pranë AMP-së Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK) trajnon dhe shkëmben eksperienca me anëtarë të Trupës Vlerësuese pranë Agjencisë së Mbikëqyrjes Policore (AMP) në…

Kryetarja e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, znj. Pamela Qirko, mori pjesë në konferencën ndërkombëtare “Roli i Gjykatave Kushtetuese në Demokracitë e Reja”, organizuar me rastin e 30-vjetorit të themelimit…

Anëtarët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit zhvilluan sot, më 1 korrik 2022, një takim me një delegacion nga Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës. Takimi u zhvillua në kuadër…