Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shënon sot 5 vjetorin e konstituimit të tij. 12 komisionerët e votuar nga Kuvendi i Republikës së Shqipërisë, nën mbikëqyrjen e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit…

Një delegacion i nivelit të lartë nga Moldavia, i kryesuar nga Ministri i Drejtësisë, z. Sergiu Litvinenco dhe i përbërë nga deputetë, gjyqtarë, prokurorë e përfaqësues të tjerë të sistemit…

  Anëtarët e organeve të rivlerësimit kalimtar për gjyqtarët dhe prokurorët në Republikën e Shqipërisë zhvilluan sot një takim me Komisionerin për Fqinjësinë dhe Zgjerimin në Komisionin Evropian, z. Oliver…

Kryetarja e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK), znj. Pamela Qirko, u prit sot në një takim nga Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë z. Alfred Balla, në ambientet…

    Kryetarja e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK), znj. Pamela Qirko zhvilloi sot, më 11 mars 2022, një takim me Ambasadorin Vincenzo del Monaco, Kryetar i Prezencës së…

Anëtarët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK) pritën sot, më 22 nëntor 2021, një delegacion me gjyqtarë nga Armenia, në kuadër të një vizite studimore që ata po zhvillojnë…

Kryetarja e Komisionit të Pavarur te Kualifikimit (KPK) Znj. Pamela Qirko dhe anëtarë të Komisionit morën pjesë në seancën dëgjimore të Këshillit të Legjislacionit dhe Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën…

Anëtarët e organeve të rivlerësimit kalimtar për gjyqtarët dhe prokurorët në Republikën e Shqipërisë morën pjesë  në takimin e organizuar nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri, me prezencë të Drejtores për Vendet e Ballkanit Perëndimor në Drejtorinë e Zgjerimit, znj. Michela Matuella dhe të ambasadorit  z. Luigi Soreca.  

Anëtarët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit patën kënaqësinë të prisnin në një takim miqësor Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, znj. Yuri Kim. Në këtë takim, të zhvilluar…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit duke marrë shkas nga disa lajme që janë publikuar ditët e fundit në media, dëshiron të sqarojë opinionin publik se, që prej konstituimit të tij…