Anëtarët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK), pritën në një takim zyrtar një delegacion me deputetët e Komisionit për Legjislacion të  Kuvendit të Republikës së Kosovës. Të pranishëm në…

SHPALLJE E NJOFTIMIT PËR GJYKIMIN E ÇËSHTJES NË SEANCË  PUBLIKE PËR SUBJEKTIN E RIVLERËSIMIT ZNJ. MARIOLA MËRTIRI Për t’u njohur me këtë njoftim, ju lutemi ndiqni linkun më poshtë: Lexo/Shkarko…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, njofton se në vijim të seancës dëgjimore, për subjektin e rivlerësimit Zena Lila, diskutoi lidhur me shpjegimet dhe provat e paraqitura nga subjekti i rivlerësimit…