Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se pas shqyrtimit të dokumentacionit dhe zhvillimit të seancës dëgjimore në datën 24.11.2021 për subjektin e rivlerësimit, z.Rexhep Karaj bazuar në ligjin nr. 84/2016,…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka vendosur të riçelë hetimin administrativ për subjektin e rivlerësimit znj. Violeta Shkurta, me detyrë prokurore në Prokurorinë pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Fier, për…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se pas shqyrtimit të dokumentacionit dhe zhvillimit të seancave dëgjimore në datën 19.11.2021 dhe në datën 22.11.2021  për subjektin e rivlerësimit, z Jak Ndoka,…

Anëtarët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK) pritën sot, më 22 nëntor 2021, një delegacion me gjyqtarë nga Armenia, në kuadër të një vizite studimore që ata po zhvillojnë…

Vendim Nr: 464
Data e vendimit: 28.10.2021

Vendim Nr: 460
Data e vendimit: 20.10.2021

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se seanca dëgjimore për subjektin e rivlerësimit, z. Binas Nina, që ishte përcaktuar për t’u mbajtur këtë të hënë, datë 22.11.2021, nuk u zhvillua….

Kryetarja e Komisionit të Pavarur te Kualifikimit (KPK) Znj. Pamela Qirko dhe anëtarë të Komisionit morën pjesë në seancën dëgjimore të Këshillit të Legjislacionit dhe Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën…

Anëtarët e organeve të rivlerësimit kalimtar për gjyqtarët dhe prokurorët në Republikën e Shqipërisë morën pjesë  në takimin e organizuar nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri, me prezencë të Drejtores për Vendet e Ballkanit Perëndimor në Drejtorinë e Zgjerimit, znj. Michela Matuella dhe të ambasadorit  z. Luigi Soreca.