Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se pas shqyrtimit të dokumentacionit dhe zhvillimit të seancës dëgjimore në datat 28.3.2022 dhe 24.5.2022, për subjektin e rivlerësimit, z. Bledar Bejko,bazuar në ligjin nr. 84/2016,…

SHPALLJE E NJOFTIMIT PËR GJYKIMIN E ÇËSHTJES NË SEANCË  PUBLIKE PËR SUBJEKTIN E RIVLERËSIMIT Z. GJON KODRA Për t’u njohur me këtë njoftim, ju luteGJON mi ndiqni linkun më poshtë: Lexo/Shkarko