Një delegacion i nivelit të lartë nga Moldavia, i kryesuar nga Ministri i Drejtësisë, z. Sergiu Litvinenco dhe i përbërë nga deputetë, gjyqtarë, prokurorë e përfaqësues të tjerë të sistemit…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se seanca dëgjimore për subjektin e rivlerësimit znj. Enkeleda Kapedani, e përcaktuar për t’u mbajtur në datën 5.5.2022, ora 10:00, nuk u zhvillua, për shkak…